EBRD
Pilot Project Funded by the European Bank for Reconstruction and Development

Aderă la MTender

MTender este un parteneriat între Ministerul Finanțelor și platformele electronice din sectorul privat creat pentru a furniza în colaborare servicii de achiziții publice electronice către cumpărătorii din sectorul public și privat din Moldova.

Serviciul MTender susține licitațiile desfășurate electronic și contractele online. În viitor (aproapiat) va oferi cumpărături online și plăți online securizate.

MTender este, de asemenea, o comunitate de părți interesate - conectează întreprinderile, societatea civilă și guvernul în cadrul activității de cooperare pentru a furniza servicii publice de calitate cetățenilor din Moldova.

 
Deveniți cumpărător
Serviciul digital MTender este disponibil gratuit pentru cumpărătorii din sectorul public și privat din Moldova. Cumpărătorii din sectorul privat pot utiliza serviciile MTender pentru orice tip de cumpărare și atunci când doresc să semneze un contract online. Autorități contractante începând cu 1 octombrie 2018 sunt obligate să utilizeze MTender pentru a efectua achiziții publice electronice și pentru a semna contracte electronice
 
Deveniți Furnizor
Este ușor să participi la achiziții publice online! Înregistrați‑vă pe MTender și licitați pentru contracte. Instrucțiunile de înregistrare sunt furnizate de fiecare platformă electronica de achiziție MTender.
 
Deveniți o Platformă Electronică de Achiziții MTender
MTender este deschisă noilor parteneri! Orice operator de comerț electronic interesat trebuie să contacteze Ministerul Finanțelor, să afle despre nivelul necesar pentru dezvoltarea serviciului electronic și cerințele de securitate și să finalizeze cu succes procesul de acreditare cu succes pentru a oferi servicii de achiziții electronice pe MTender.
 
Deveniți observator MTender
Pasionați de calitatea serviciilor publice? Doriți să înțelegeți modul în care guvernul cheltuie banii și să monitorizați calitatea serviciilor publice achiziționate de guvern? Alăturați‑vă rețelei societății civile MTender și deveniți observatorul MTender. Delegația Uniunii Europene în Moldova, Unitatea Societății Civile a BERD, PNUD și Banca Mondială oferă granturi periodice pentru a sprijini inițiativele societății civile.