MF
Dezvoltat cu sprijinul Ministerului Finațelor
28 ianuarie 2022 10:49

I.P. „CTIF” ANUNȚĂ LUCRĂRI DE MENTENANȚĂ A PORTALULUI DIGITAL DE ACHIZIȚII PUBLICE

Instituția Publică „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (I.P. „CTIF”), în calitate de operator tehnico – tehnologic al sistemelor informaționale ale Ministerului Finanțelor, vă informează că, în perioada 28.01.2022, ora 17:00 – 31.01.2022, ora 08:00, vor avea loc lucrări de mentenanță a sistemului informațional de achiziții publice din Republica Moldova.

Astfel, acțiunile întreprinse vor stopa temporar activitatea integrală a sistemului și a platformelor.

Efectuarea lucrărilor de mentenață în cadrul Unității Centrale de Date MTender are loc în conformitate cu Hotărârea Guvernului nr. 705/2018 cu privire la aprobare Conceptului tehnic al Sistemului Informațional Automatizat „Registrul de stat al achizițiilor publice” (MTender) și Hotărârea Guvernului nr. 986/2018 pentru aprobarea Regulamentului privind modul de ținere a Registrului de stat al achizițiilor publice format de Sistemul Informațional Automatizat „Registrul de stat al achizițiilor publice” (MTender).

În cazul apariției unor deficiențe de funcționare după lansarea actualizărilor platformei centrale și a platformelor comerciale, puteți contacta operatorii Centrului de apel, care vor monitoriza, cu atenție, evoluția și funcționarea Sistemului, în regim actualizat. În acest sens, linia telefonică de suport informațional și tehnic, este disponibilă la numărul de telefon 022 822 038.