MF
Dezvoltat cu sprijinul Ministerului Finațelor
07 July 2023 08:58

I.P. „CTIF”, DE COMUN CU MINISTERULUI FINANȚELOR, ANUNȚĂ LANSAREA FUNCȚIONALULUI DE RAPORTARE A ACHIZIȚILOR DE VALOARE MICĂ PRIN INTERMEDIUL PLATFORMEI ELECTRONICE DE ACHIZIȚII ,,mtender.md”

I.P. „CTIF”, de comun cu Ministerului Finanțelor, anunță lansarea noului funcțional de raportare a achizițiilor de valoare mică prin intermediul platformei electronice de achiziții ,,mtender.md”. Dezvoltarea acestei funcționalități va avea un impact semnificativ asupra eficienței și transparenței procesului de achiziții publice.

Prin intermediul platformei electronice de achiziții ,,mtender.md”, autoritățile contractante pot raporta și gestiona toate contractele/facturile de achiziții publice de valoare mică într-un mod simplu și centralizat, comparativ cu procedura standartă ce include mai multe etape.

Informațiile detaliate privind procedura de raportare a achizițiilor de valoare mică pot fi consultate  prin accesarea ghidului de utilizare disponibil pe platforma „mtender.md” (https://mtender.md/Home/Guide). Acesta oferă instrucțiuni și orientări clare privind modul de utilizare a platformei pentru raportarea corectă a achizițiilor.

Funcționalitatea va fi disponibilă pe platforma electronică de achiziții „mtender.md” începând cu data 10.07.2023 și este un serviciu gratuit.

Lansarea noului funcțional de raportare are loc în scopul respectării prevederilor pct. 70 al Regulamentului cu privire la achizițiile publice de valoare mică, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 870/ 2022.

 

Pentru consultanță și asistență tehnică puteți contacta echipa de suport a Centrului de apel I.P. „CTIF”.