MF
Dezvoltat cu sprijinul Ministerului Finațelor
26 mai 2021 13:54

Încep sesiunile de instruire privind utilizarea Modulului analitic MTender

Prima sesiune de instruire cu genericul: ”Modulul analitic a sistemului electronic MTender – instrucțiuni de utilizare și sfaturi utile” va avea loc miercuri, 2 iunie curent. În cadrul acestei sesiuni de instruire, participanții vor afla informații despre funcționalitatea modulului și capacitatea acestuia. La fel, vor afla cum se formează criteriile de selecție, cum să analizeze eficiența autorităților contractante, piața diferitor categorii de bunuri dar și, cum să identifice autoritățile contractante potențiali furnizori de bunuri pentru a spori concurența, cum să cerceteze activitatea concurenților, cum să identifice practicile suspecte și posibile încălcări ale legislației.

Prima sesiune de instruire cu genericul: ”Modulul analitic a sistemului electronic MTender – instrucțiuni de utilizare și sfaturi utile” va avea loc miercuri, 2 iunie curent. 

În cadrul acestei sesiuni de instruire, participanții vor afla informații despre funcționalitatea modulului și capacitatea acestuia. La fel, vor afla cum se formează criteriile de selecție, cum să analizeze eficiența autorităților contractante, piața diferitor categorii de bunuri dar și, cum să identifice autoritățile contractante potențiali furnizori de bunuri pentru a spori concurența, cum să cerceteze activitatea concurenților, cum să identifice practicile suspecte și posibile încălcări ale legislației.

De asemenea, în cadrul instruirii, vor fi prezentate sfaturi utile pentru a obține informații și a descărca diferite rapoarte conform necesităților. 

Trainingul este gratuit, iar pentru a participa la acesta este necesar de completat un formular de înregistrare preventivă la următorul link: https://bit.ly/3fMijpl.
 
Evenimentul este organizat de Ministerul Finanțelor al Republicii Moldova în parteneriat cu A.O. Inițiativa Pozitivă și Open Contracting Partnership.